Syyskokous - Hallitusehdokkaat - Toimintasuunnitelma - Talousarvio - Pöytäkirja

Effin hallitukseen 2015

Halukkaat voivat ilmoittautua kertomalla itsestään ja mihin käytettävissä tällä sivulla. Hyvä kertoa myös paljonko aikaa ja tarmoa olettaa olevan tehdä asioissa.

Timo Karjalainen - Puheenjohtaja 2011-2014. Käytettävissä. Ohjelmistoalan yrittäjä (Sorware ay).

Leena Romppainen - Effin hallituksessa 2007-2014, vuonna 2010-14 varapuheenjohtaja. Käytettävissä hallituksen jäseneksi, varapuheenjohtajaksi. Aikojen saatossa hoitanut tapahtumajärjestämistä, kannatustuotekauppaa, tuotehankintoja, yms. Poliittisesti vasemmalla. Vuoden 2015 tavoitteita: Effin hallitusohjelman päivitys ja sen pitäminen esillä eduskuntavaaleissa, Vantaan paikallistoimintaa, uusia infomateriaaleja.

Kristo Helasvuo (39v), Effin hallituksen jäsen 2014, on käytettavissa uuteen hallitukseen. Hän on IT-alan pienyrittäjä, tradenomi sekä kyberturvallisuuden ja politiikan tutkimuksen maisteriopiskelija jolla on kokemusta IT-alalta yli 21 vuotta. Kristo on osallistunut lukuisiin tietototurva- ja it-alan konferensseihin, ja pyrkii edistamaan globaalia kyberkansalaisuutta, humanismia, ihmisoikeuksia ja torjumaan mielivaltaisia ja nationalismiin nojaavia hallintorakenteita. Kristolla ei ole kotipaikkaa Suomessa, vaan han elää globaalina nomadina. Kristo on poliittisesti liberaali ja eurooppalaisen ALDE Partyn ulkojäsen.

Sirpa Pöyhönen - Effin jäsen vuodesta 2002, hallituksessa 2010-14 (sihteeri 2011-14, rahastonhoitaja 2012-14). Hoidan kannatustuotekaupan varastoa ja postituksia, lisäksi paikallistoiminnan virittelyä sekä tapahtumajärjestelyä Oulun seudulla. Käytettävissä hallituksen jäseneksi, myös rahastonhoitajaksi. FM, biologi, mukana ohjelmistoalan pienyrityksessä (Sorware ay).

Lars Wirzenius. Effin hallituksessa 2009, päätehtävänä yhdistyksen sisäinen tiedotus. Haluaa samaan hommaan takaisin, mukaanlukien wiki.effi.orgin sisällön kaitseminen. Pitkä tausta vapaiden ohjelmien kehittäjänä. Ohjelmistokehittäjä/arkkitehti (Suomen tilaajavastuu Oy).

Tapani Tarvainen - Effin jäsen vuodesta 2002, jyväskyläläinen, hallituksessa vuodesta 2004, puheenjohtaja 2006-10, varapuheenjohtaja 2004-5 ja 2011-14. Käytettävissä hallituksen jäseneksi, varapuheenjohtajaksi, IGF-vastaavaksi ja mahdollisesti muihinkin sivuhommiin.

Mikko Kenttälä - Effin jäsen vuodesta 2008, hallituksessa 2012-2014. Tietoturva, vapaa Internet ja yksityisyydensuoja lähellä sydäntä. Käytettävissä hallituksen jäseneksi

Raoul Plommer - EFFIn jäsen vuodesta 2008, käytettävissä hallituksen jäseneksi. Ollut mukana myyjänä kannatustuotekaupassa erinäisissä tapahtumissa ja toimii moderaattorina EFFIn FB-sivulla ja IRCissä. Piraattipuolueen Helsingin piirin puheenjohtaja.